26. Februar 2023. Tema: Frederik VI og Grønnessegaard Gods.

Halsnæs og Kongernes Nordsjælland – en temarække af koncerter

I temarækkens tredje koncert er vi nået til Frederik VI (1768-1839), der som kronprins var ejer af Grønnessegaard Gods. I hans tid kom man ikke udenom komponisten C. E. F. Weyse, som også kommer til at være central for denne koncerts program, der bl. a. byder på operaarier og duetter.

Sibylle Glosted, Sopran Mathias Hedegaard, Tenor Jacob Beck, Pianist

Sopranen Sibylle Glosted har tidligere brilleret som den altoverskyggende kvindelige hovedrolle Christine i “Phantom of the Opera” på Det Ny Teater og har sunget flere større roller på Det Kongelige Teater. Hun flankeres af tenoren Mathias Hedegaard, der foruden sine mange store roller i opera, operetter og musicals i hele Danmark også er en etableret liedsanger. De akkompagneres af den forrygende pianist og formidler Jacob Beck og vil sammen tage os med til guldalderens musikalske højdepunkter.

Koncertsted: Gjethuset, Frederiksværk, kl 16:00.
Medlems billetpris: 100 kr., Gæste billetpris: 150 kr.
Årskontingent: 150,-.
Unge under 20 år: fri entré.
Billetter kan også købes på www.gjethuset.dk, dog kun til gæstepris.

Koncerten er arrangeret af Halsnæs Musikforening med støtte fra  og ..