7. November 2021. Arild Kvartetten spiller Beethoven

Oplev koncertmestrene fra Det Kgl. Kapel og DR Symfoniorkestret forene kræfterne i denne kvartet hvor musikerskab på højeste niveau er kendetegnende for alle kvartettens fire medlemmer. Virtuositet, passion, kammermusikalsk erfaring og spilleglæde er for Arild Kvartetten alle midler der tjener det samme formål: At lade musikken komme til udtryk, at bevæge og begejstre publikum og således levendegøre mesterværkerne. 

Koncertsted: Gjethuset, Frederiksværk, kl 16:00.  Medlems billetpris: 100 kr., Gæste billetpris: 150 kr.
Billetter kan også købes på www.gjethuset.dk, dog kun til gæstepris.


Om Arild Kvartetten:

Johannes Søe Hansen, violin Tobias Sneh Durholm , violin Ingemar Brantelid, cello Stine Hasbirk Brandt, bratsch

I 2018 fejrede Arild Kvartetten sit 10-års jubilæum med Beethovens samlede strygekvartetter i en serie på i alt 18 koncerter. Arild Kvartetten har siden sin debut markeret sig blandt de førende danske kammerensembler og høstet mange roser for sin modne og noble spillestil. Kvartettens medlemmer er alle erfarne kammermusikere fra Det Kongelige Kapel og DR SymfoniOrkestret. Arild Kvartetten optræder jævnligt på den danske kammermusikscene, og har turneret i Brasilien, Grækenland, Skotland, Finland og Sverige.

Kvartetten har indspillet musik af de danske romantikere C.F.E. Horneman og Asger Hamerik for Dacapo Records.

Tobias Sneh Durholm er koncertmester i Det Kongelige Kapel. Han har været solist med flere danske symfoniorkestre og optræder jævnligt på internationale kammermusikfestivaler. Tobias spiller på Det Kongelige Teaters Stradivarius fra 1691, ”The Red Cross Knight”.

Johannes Søe Hansen 
er 1. koncertmester i DR SymfoniOrkestret. Han har optrådt som solist, har en række anmelderroste CD-udgivelser bag sig, og giver kammermusik-recitals i det meste af verden. Johannes er medlem af Copenhagen Classic og Stadler Kvintetten.

Stine Hasbirk Brandt 
er bratchist i DR SymfoniOrkestret. Hun vandt i 1998 P2’s kammermusikkonkurrence med Cailin Kvartetten, og i 2000 fik hun juryens specialpris ved den internationale bratschkonkurrence ”Maurice Vieux” i Paris. Stine er en efterspurgt solist og kammermusiker.

Ingemar Brantelid 
har, efter en karriere som solocellist i Det Kongelige Kapel, nu fuldt ud helliget sig kammermusikken. Han har turneret i Europa med ensembler som Salzburger Solisten, Copenhagen Classic og Arild Kvartetten.

Program:

Ludwig van Beethoven (1770-1827):

Kvartet i C-mol, opus 18 nr 4 (1801)
– Allegro ma non tanto
– Scherzo: Andante scherzoso quasi Allegretto
– Menuetto; Allegretto
– Allegro


— PAUSE —
Kvartet B-dur, opus 130 (1826)
– Adagio ma non troppo – Allegro
– Presto
– Andante con moto ma non troppo
– Alla danza tedesca
– Cavatina
– Finale; Allegro